View Single Post
Staro 03.01.2026., 09:25   #4436
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
ok, thanks lega

EDIT: imam pitanje za sve vas koji godinama idu u teretanu i imaju iskustva iz prve ruke, a ne da mi se to pitati chat gpt, jer vjerujem da bi mi prava osoba bolje objasnila - trenutno idem u teretanu i radim vježbe snage, vježbam po četiri serije, ponavljanja 12-12-10-8 s povećanjem težine (ako mogu, a da vježbu radim pravilno)

rekao bih da je to vježbanje za masu, zar ne? koja je razlika u vježbanju, prehrani, tempu, odmorima između serija i vježbi kada se prelazi na definiciju? i kada se to u godini obično radi? negdje na proljeće, kraj drugog mjeseca + početak trećeg?

+ i da, mislio sam da je to debljine, ali očito kod mene nije to slučaj, jer i kada sam smršavio -30kg nalaz testosterona je na donjoj granici, što napraviti u tom slučaju?
Ideš na definiciju kad si zadovoljan sa trenutnim stanjem, oblik tijela, veličina, širina. Ja sam npr išao prvo 2 godine samo na masu jer nisam imao oblik koji sam htio, V , bio sam A, ženski top građe, širi kukovi od ramena 🤣

Onda sam otišao na cut, 3 mj , pa sam shvatio da još nisam zadovoljan sa veličinom pa opet na masu i tako u krug 🤣

Cut kreni sad u 2. Mj ako želiš za ljeto biti fit 🤣 kreneš kad god želiš, nema pravila

Što se tiče testosterona odi kod endokrinologa ako želiš ići sve po ps. Prvo ćeš dobiti gel, pa ako ne pomogne Nebido infekcije koje se daju jednom u 10 do 14 tjedana. Prosječno 12.

Ako ni onda ne budeš ok onda moraš sam dalje na crno 🤣
buljaka je offline   Reply With Quote