Citiraj:
Autor domy_os
Dakle, zanima me samo Logitech, mora bit crna ili crno-siva te što tiša. BTW, koja je razlika između Logitech Media Keyboard HR i Logitech Media Keyboard Elite? Jel moguće da Elite nema HR slova?
|
Od neki dan je imam i ima HR slova i veliki enter.
Tipkovnica nije za pisanje pretjerano dobra, ali može poslužiti. Za MultiMediu i igranje je odlična. Malo slabija ergonomija. Problem je u tome što nisam vidio da ima ikoja ergonomičnija nova za kupiti pa sam se odlučio za ovu. Tipke su jako mekane što će moji prstići cijeniti i ne zapinnju niti najmanje. Konstrukcija govori u prilog tome da niti neće biti zapinjanja od kojeg pati 98% tipkovnica već nakon vrlo kratkog vremena. To ne smeta povremenim korisnicima ali ljudima koji piši i intezivno koriste tipkovnicu je ključno. Izvrsna konfiguracija i podešavanje funkcijskih tipki (svih).
Mali je minus zvuk tipki. Zvuči jadno, kao da imam dječju igračku Made In China (dobro, i je iz Kine).
Probao sa, G15. Zaključak je da je to gamerska tikovnica jedino po nazivu. Vrlo prosječno smeće sa puno tipki, displayom (upitne svrsishodnosti), lošim tikama, jadne ergonomije, sklona skupljanju prašine i zapinjanju tipki. Svi koji sanjate istu, probudite se. Dojima se vrlo jeftino.
Citiraj:
Autor Tommek
U getrou (u sesvetama) imaš sad na akciji Logitech Ultra X Wireless miš i tipkovnicu. Frend je uzeo i samo pohvale od mene. 320kn je cijena.
Tipkovnica ti je crna, miš ti je neke između crne i srebrne.
Pozdrav
|
Sklono kvarovima, nikakava ergonomija, klimatanje tipki i sl. Daleko bolju tipkovnicu ima moj laptop. Zaobilaziti u širokom luku.