View Single Post
Staro 23.12.2025., 22:46   #872
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Post Hacker broj 100

Evo nam novi sken Hackera iz ožujka 2004.g

Za početak naslovnica, pošto je jubilarni broj 100 u pitanju, naravno broj 100 je u prvom planu i razumljivo je. Žuta pozadina malo da vrišti i ističe se.

E sad ovaj broj čak malo vuče na one old school ranije brojeve, imamo mini najavu Hitman 3 Contracts, ali i novi nastavak igre Blood Rayne 2 pod nazivom ''Povratak zubate sisačice''
Također kod igre Gangland imamo komentar ''Mali Ivica u svijetu organiziranog kriminala''. Takve neke stvari vraćaju nekako taj štih pravog Hackera.
Od najava tu je malo više posvećeno igri Painkiller a koju kad je izašla sam i nabavio (naravno od lokalnog pirata).

Od recenzija tu je igra broja Chicago 1930, naravno mafia tematika, tu su i još neke igre Vietcong, Onimusha, novi Delta Force, ali meni je nekako zapelo za oko igra Crazy Taxi 3: High Roller djeluje zabavno.

Od hardwarea imamo veliki test CRT Monitora i miševa ali imamo i jedan test LCD monitora te ATI Radeon SE verziju grafičke kartiice.

I ovaj sken je također odrađen u A3 formatu, obrada rubova, kontrasta i sveg ostalog što standardno radim. Malo je uvez bio višlji pa je negdje tekst malo spojen po sredini ali može se skužiti riječ.

LINK:
https://drive.google.com/file/d/1aop...ew?usp=sharing
struga987 je offline   Reply With Quote