Citiraj:
Autor struga987
Ma ja sam mislio da je to Deus Ex original, malo sam pobrkao, ugl. nisam odigrao nijednu Deus Ex igru pa si razmišljam možda odigrati jednog dana. Možda sad između Božića i NG 
|
A ne, ne ... original je izašao cca dvije godine ranije. Ne sjećam se točno, 2000. ili 2001..? Baš sam nedavno kupio DeusEx na rasprodaji preko Steam-a, ali onda se naknadno pitao "čemu?". I dalje ga imam na CDu, a Steam verzija je jednaka onoj koju već imam, pa ako ga želiš mislim da ti ga mogu pokloniti. Moram provjeriti kako to funkcionira, nisam nikad prije poklanjao igre.
Ovo iz časopisa je bio nastavak i bio potpuni promašaj. Jedino mi nije jasno zašto ga je Hacker toliko hvalio?
Citiraj:
Autor struga987
btw NFS Underground i pogotovo Underground 2 se igrao maksimalno, samo ja u to vrijeme kad je izašao NFS Underground, imao sam Pentium 3, 128 MB SDR i grafu Riva TNT2 koja nije podržavala te shadere niti DitectX 9 pa igra nije radila. Ali već kasnije te iste godine pred izlazak Half-Life 2 igre sam pripremio pilu AMD Sempron 2600, 512 GB DDR RAM i ATI Radeon 9550 sa 128 MB e tad sam napokon krenuo igradit navedeni NFS i bio sam glavni u naselju jer su mi radili svi oni efekti bez trzanja 
|
Na kojoj smo to godini, 2002 je li tako? Imao sam P4 onda u ono vrijeme, ali je bio S423 sa Rambus memorijom (koja ga je već u samom startu osudila na propast) a grafička Matrox Millennium G450 DualHead, koja baš i nije imala reputaciju za gaming. Par godina kasnije došla je Abit Siluro FX5600 o kojoj sam nedavno pričao na TPU forumu, i to je službeno bio prvi komad hardvera kojeg sam samostalno promijenio. Morao sam, jer kad sam nazvao servis (Adison) da pitam kad bi mogao doći da mi izvade G450 i stave FX5600, bilo mi je rečeno da se Polaris & Adison zatvaraju, firma je propala. Evo fotki moje FX5600 iz 2005. godine:
Citiraj:
Autor struga987
btw u pripremi je broj 99, možda ga danas uspijem završiti i objaviti. Ipak neću stići sve skenati prije kraja godine jer dolazi mi frend iz Irske kog dugo nisam vidio tako da slobodno vrijeme ide na druženje i opijanje, tako da sad ću ubaciti još ovaj broj i to je to za ovu godinu,... ali vidit ćemo još 
|
Odlično, puno hvala na trudu