View Single Post
Staro 18.12.2025., 14:15   #551
dubrava
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Super tema oko ovih projektora.
l1 se činio loš, ali l1 pro bi trebao biti bolji. Znam da su svuda freestyle od samsunga popljuvali, steta da nisu bolje to slozili.

Gledam te projektore otkad je kolega naručil s temua nekog kineza, mislio sam da bu to dosta lošije nego što je.
I namamilo me da uzmem nešto za povremeni movie night u spavaćoj ili za tekmu dok se na mojem lijepom OLEDU vrti pepa pigg dok igra Dinamo.

I krenem guglati neki jeftilen i dođem na hy350 max, 74e s alieexpressa eu skladiste dosta super cijena, glasan, upitna trajnost ali za tu lovu kaj ocekivati.

Gledam šta se još nudi, Aurzen Boom 3, e to je već cool, 4 zvučnika plus pasivni 36w snaga, to je već i solidan zvučnik uspoređuju zvuk sa jbl chargeom, slika ok, ubacis stick il android box i deri 105-110e trenutno na amazonu.de i sluzbenim, makar ne znam jel istekla akcija na sluzbenim al garantiraju najnizu cijenu pa se treba javiti.

Gledam malo dalje Dangbei N2 veći (ne mini), pa ovo je već lijepa igračka.
I odlučim kupiti prekjučer kliknem buy na amazonu i cap sold out u toj sekundi, nemreš vjerovat. Gledam cijena po 350, nista to.
I danas otvorim na electronics4u 186e s free dostavom ZG.
Mislim da je ovo najbolja opcija do 200e trenutno.

E sad kak sam Gledao Xgimi Elfin Flip svijet medija 280e i Mogo 3 pro, Oba mi baš jebeno zgledaju, s obzirom da će 90% vremena biti ukras osim kojeg filma tu i tamo.

I otvorim opet amazon.de i naleti akcija na Mogo 3 pro plus još neki kod dole redeemam ja to sve i kliknem i prođe. 300e free dostava, kak sam piknul opet ih više nema po toj lovi ali kako pratim ovaj tjedan non stop se pojavljuju i miču akcije, neobicno, u svijetu medija je 390 trenutno.
Jebeno zgleda, i onaj ambilight i zvucnik mode je guba, 2x5w harman zvučnici.

Zakaj mi se čine fora ti mini dlp, duža trajnost, ne žuti, najbitnije ne dolazi prašina koliko god neki pisali sealed(naravno pricamo za ove jeftilene), i 100% offset pa mi može stajati prirodno na noćnom ormariću pored. Lcd je poželjnije da stoji gore na stalku ili nečemu po sredini jer je 0%offset. E nemam pojma koliko to procesiranje degradira prikaz,kako kod kojeg uređaja ali logično što ravnije to bolje.

Kod dlp je slabiji kontrast ali navodno bolji motion blur za nogac i slicno.

Tak bi ja nekak redom kupovao ovisno o budgetu za neko povremeno gledanje, (bez onih komentara e-waste smeće koje traje 2mjeseca kak pišu na redditu za sve ispod 500e) al kaj je tu je. Nek nas veseli.

E da, kak vam funkcionira stremio i iptv na ovim google i android projektorima? solidno ili je ipak potreban stick, box uz to? Jer bi to uglavnom i vrtio

Zadnje izmijenjeno od: dubrava. 18.12.2025. u 15:09.
dubrava je offline   Reply With Quote