View Single Post
Staro 18.12.2025., 08:24   #828
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Kao što reče kolega Trekkie, invisible war je nažalost bio teška flopčina i niti sjena originala. Original je po meni ako ne baš u top5 najboljih igara svih vremena onda sigurno u top10.
Nokia N-Gage sjeća se tko toga čuda. Nisam nikad zapeo za igre na mobitelima, to mi je uvijek bilo odbojno i dan danas je.
NFS Underground se igrao itekako, mislim da od NFS Porsche nisam toliko igrao jedan NFS, jasno u to doba.
Dobre su ove recenzije nvidia FX katastrofe, lijepo ih je u to vrijeme gazio ATi
Puno hvala na još jednom broju
Da sjeća, imao onaj prvi originalni model.
Taman u to doba sam otkrio veselje zvano Symbian na Nokiama. Imao sam 6600 koja mi je vj jedan od najdražih mobitela ikada. I ugl mogla je vrtit N-Gage igre jer su zapravo to bili isti mobitel tj mislim da je 6600 bila mrvu jača.
I onda mi je palo na pamet da si uzmem N-gage zbog boljih kontrola.
I ako išta mogu reći za to malo sranje, to je da su kontrole bile odlične. D-pad je bio jako dobar, a akcijeske tipke su bile zapravo brojevi, ali su 2-3 komada bila dodatno izbočena da ih se lakše stisne.
Mogla je vrtit sve java/symbian igre plus sve svoje igre.
Baterija je bila nova novcata i ako si igrao nešto, mislim da nije trajala ni 90min, možda 60ak(ovo je komentar vezan uz one "nekada su baterija na mobitelima trajale tjedan dana", jesu da, ako si samo prčao i slao SMS, symbian Nokije su žvakale bateriju ako si ih koristio za druge stvari). Uz to najveći problem je bio vertikalni ekran za kojeg igre nisu bile nikako prilagođene. ALi.....bilo je par dobrih ekskluziva, Glimerati je bila neka trkalica sa pričam, Pathway to glory odlična ww2 strategija na poteze i nekakav remake snake-a u 3d-u je bio isto jako dobar.
Ostalo je bilo poprilično loše...
Unutra su išle MMC kartice (identične SDu samo 1 pin više ili manje, ne sjećam se) i imao sam jednu od 256mb što je bilo bolesno veliko za to doba.

Ugl N-Gage me uveo u svijet ručnih konzola tj tada sam ih počeo kupovati. Kada sam uzeo NDS, N-Gage je instantno prodana.