Citiraj:
Autor Ag008
Ja imam ovaj, tj verziju bez wifi m234d
https://www.makromikrogrupa.hr/print...jet-mfp-m234dw
Tako je malen i kompaktan.
Odlična kvaliteta ispisa, automatski duplex (ispiše na obje strane papira), kod duplexa izlazi druga stranica i već izlazi i sljedeća stranica na redu za ispis. Neusporedivo brži od mog starog Epsona.
Ako uzmeš HP-ov wifi, isključi si automatske nadogradnje fw-a, da možeš koristiti zamjenske tonere. Za moj je zamjenski toner oko 15€, 1500 stranica.
|
Hvala na odgovoru !
Ovaj koji sam ja linkao izgleda slabiji od tvojega jer nema duplex , rezolucija skeniranja i printanja je manja ....
Treba mi za par ispisa i skena mjesečno -nezahtjevna upotreba....
Hvala na savjetu za zamjenske tonere
Citiraj:
Autor kopija
Dobra cijena, ali radije uzmi neki Brother, tipa DCP-1510E, kod kojeg nema problema sa zamijenskom tintom kao kod ovog HP-a.
|
Hvala na odgovoru !
Zbog prostora , tražim gabaritno što manji printer a koliko vidim iz videa na netu, ovaj HP je stvarno "mali".
Da, vidio sam tu napomenu tražeći informacije o printeru a kako u nazivu nema slovo "e" pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema sa zamjenskim tonerima...
Možda netko od vas zna postoli li na navedenom printeru "opasnost da se zapeče" ili je to stvarno teže nego na "običnim" printerima s obzirom da će se minimalno printati - svega par stranica mjesečno ako i toliko ?