Citiraj:
Originally posted by Virusxxx
Pa ja upravo o tome govorin. Jer to je lutrija, može te posrat a i ne mora. Baš zato što svaki tjedan ide nešto novo, bolje.
E i zato san se odlučija za 2600+ jer iman zagarantirano 2.13GHz dok na slbijin procesorima može bit dobro a i nemora.
Evo kad si več spomenuo moj 2000+ koji je šrot, njega dere 1700+ baš zato što je noviji i bolja serija. I o tome ti ja cilo vrime govorin. Ali kod nas ima još jedan problem, to što su prodavači papci i neče ti pregledat odnosno nač određenu seriju procesora kad ih to zatražiš, recimo ja san iz Makarske i hardwere naručujen iz Zagreba, i šta sad ja nemogu naručit određeni stepping jer mi gube neće tražit nego mi pošalju šta im pune i zato uzmen najnoviji i jedan od bržih procesora ali u granici normale, onoliko koliko mi đep može podnit.
I molim lijepo, šta je u tome loše!?
|
kupi u makarskoj...proseci do splita i kupi tamo...sta bi ti da ti oni u ducanu jos i znaju kaj je stepping..ja se divim kaj znaju u kojoj firmi rade kakvi su neki od njih moroni
tvoj 2000+ nije srot nego je na staroj jezgri a to bi mogao znati!!!
a druga stvar...svi 2100+ (ili 2200+ nisam ziher) na vise su highend i samo highend..tako da je ovo tvoje veliki overkill ako si isao na tu usranu srecu...