Citiraj:
Originally posted by Virusxxx
Razlika između 1700+ i 2600+ je skoro pa nikakva jer slabiji procesori su ustvari iste jezgre kao i ovi jači samo smanjenog takta i u nekim slučajevima i voltaže što se da očitati sa same jezgre.
Nego ja samo oću kazat da san se ja tako više puta zajeba i sada san odlučija kupit najbrži procesor koji si mogu priuštit, a to je u ovom slučaju 2600+ 2.13GHz. Samo da ga ostavin na serijskoj brzini a recimo 10 x 210 netreba mi ništa više. 2GHz i 200FSB bez muke, a još plus šta će se dat clockat.
Da nisan ima love sigurno bi kupija kakav dobar XP 1700+ i cloka ga do boli. Ali da iskreno kažen spizdio sam dosta hardvera sa clockanjem pa mi se više i neda, evo primjer 2 ATI Radeona 8500 retail u misec dana GF4 Ti4400 i 2-3 procesora a sve iz istog razloga, baš zato šta san mislija da se neisplati kupit brže nego clockati sporije do krajnjih granica.
|
jedina razlika je u tome koji je bridge na l1 ili l3-u spojen...i to je to...ako hoces ja ti mogu od tog tvog 2600+-a npraviti 1700+ pa uzivaj...a mogu i obrnuto te ceti bios ga detektirati po defaultu kao onog drugog....
ajde mi objasni kako uspijes skuriti 2-3 proca? isprika ti ih drzis na 2.2V????? pretpostavljam palomino...i cudis se da je riknuo???? i savjet...ako probas ovaj 2600+ staviti na 2.2V posni mahati pa pa odmah..i zovi da ti posalju jedan 1700+ posto ne vjerujem da ces dvaput kupiti isti (nemas toliko para koliko sam shvatio)