Citiraj:
Originally posted by msvrtan
nakon ovoga nemam vise komentara...ti si jedan od krapinjonaca kojima je vise megaherza brzi stroj...
jesi li ikada razmisljao da se proizvodni ciklusi popravljaju svaki tjedan..naime uvijek otkriju neku novu caku tako da proc iz tog i tog tjedna moze biti i dva puta bolji od onog u nekom drugom tjednu...tako da je tvoj 2000+ zastario naspram novom 1700+ iako je jezgra ista ..uostalom koji 2000+ imas?koja jezgra?
|
Pa ja upravo o tome govorin. Jer to je lutrija, može te posrat a i ne mora. Baš zato što svaki tjedan ide nešto novo, bolje.
E i zato san se odlučija za 2600+ jer iman zagarantirano 2.13GHz dok na slbijin procesorima može bit dobro a i nemora.
Evo kad si več spomenuo moj 2000+ koji je šrot, njega dere 1700+ baš zato što je noviji i bolja serija. I o tome ti ja cilo vrime govorin. Ali kod nas ima još jedan problem, to što su prodavači papci i neče ti pregledat odnosno nač određenu seriju procesora kad ih to zatražiš, recimo ja san iz Makarske i hardwere naručujen iz Zagreba, i šta sad ja nemogu naručit određeni stepping jer mi gube neće tražit nego mi pošalju šta im pune i zato uzmen najnoviji i jedan od bržih procesora ali u granici normale, onoliko koliko mi đep može podnit.
I molim lijepo, šta je u tome loše!?