Citiraj:
Autor Juice
Slabo se vozio onda u autima dimenzija Superba (4.9-5m). Tiguan je 30-40 cm kraći, naravno da je imao više mjesta.
|
Navedi jedan auto koji ima više mjesta od Superba a da je cca 5m.
A i garantiram ti da sam se vozio/ja sam vozio barem 3x više auta od tebe tih dimenzija.
Nije da se hvalim, jednostavno igrom slučaja znam da je tako.
A i mogu usporediti s i većim autima, pa znam da ima više mjesta iza. Insignia, E klasa, bmw 5, x5, q8, sve ogromni auti, mjesta iza ima manje i to dosta.
Citiraj:
Autor Inovator
Nema panorame...to je za karavan. A s obzirom na potencijalne probleme kasnije, bolje mi je bez.
Veseli me masaza i ventiliranje sjedala. Kuka mi je obavezan dodatak zbog nosaca koji nekad teglim, a i prikolica se koristi. Doplata je 1800 EUR za OEM kuku.
|
I bolje ti je bez panorame.
Kasko ti je u startu skuplji 300-400EUR. A i ne koristim ju baš puno, fora je kroz zimu da ima više svijetla, ali tamo od 3. do 11. mjeseca je kod mene zatvorena 100%. A otvoren šiber sam imao možda 3 puta u 3 godine.
Kuka je sve.
Moj bajk je 2-3 puta tjedno sigurno na kuki + prikolica se koristi kao i kod tebe.
I bolja ti bude od Passata. Ne pričam o kvaliteti izrade, nego o vožnji i svemu vezanom za prostor. Imaš adaptivni ovjes? Grijanje volana možda?