Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.11.2025., 14:20   #85145
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor sharyn Pregled postova
mene samo zanima zašto
u mom slučaju momku iz ulice od 19g smeta što sam doselio tu u BG, i platio je nekom narkomanu isto iz ulice da mi skine tablice radi ko fol prijetnje.. na kameri se vidjelo tko je, a gazde kuće koju iznajmljujem znaju sve tu u ulici, pa se otišlo do obojice popričati.. gazda radi u policiji haha, šta reći

a taj od 19g me hrpu puta žicao cigare i platio sam mu jednom mekić dostavu da ne bude gladan i eto budale.. narkoman kojem je plaćeno je skinio tablice u 13h jučer u po bijelog dana a mislio sam na prvu da je noć prije logično.. nije baš bistar, gazde ga odmah prepoznale
riješilo se u par sati, samo dok je gazda došao kući s posla da pogleda snimku.. narkoman je prolazio par puta ispred kuće, vidio da se gazdina žena sprema otići i čekao je da ode.. znaš kako je prošao narkoman kad je gazda vidio da mu se vrzma pred njegovim prilazom

u grupi na fejsu za Alfiste iz RS je okačena slika auta sa skinutim tablicama, a i tamo sam stavio da sam našao i šta je bilo.. javilo mi se par ljudi iz mog dijela, kažu ne mogu vjerovat da se desilo.. vide mi auto svaki dan u prolazu kad stoji kraj ceste..

budala će uvijek biti, i planirao sam uvesti auto na BG tablice samo nikako to odraditi.. reda radi se selim u drugi dio grada, tražim sad kuće po oglasima.. klinac je ispao debil, lagao je da sam vrijeđao njega i ekipu pa kao osveta, ne treba mi da se zainati po mraku dok šetam

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 27.11.2025. u 14:38.
John Creasy je offline   Reply With Quote