View Single Post
Staro 26.11.2025., 16:22   #1110
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
dali je iko ikada od vas zvao telefonskim putem customer service od IBKR-a?

https://www.interactivebrokers.ie/en....php?p=contact

želim ugasiti sve moguće accounte sa oba maila koja imam na IBKR platformi jer ih ne koristim, T212 mi je stoput bolji, jednostavniji, support je pristupačniji i sam user interface mi je stoput bolje odrađen... šta sada? nazovem ovaj telefonski broj za EUROPE, tj. koji točno i objasnim im da bi želio zatvoriti sve accounte? na koji način će me oni identificirati? napominjem - da ne znam uopće lozinke za bilo koji od tih accounta, da znam, resetirao bi ih i ušao u accounte, ali ne, f'ckn IBKR mora imati svoj vlastiti način 2FA, a ne koriste onaj defaultni google-ov... pizdim jer ne znam pričati engleski baš, a želio bi ih pozatvari i da mi ih maknu iz baze, jer su gore svi moji osobni podaci i dokumenti gore... tak da ono, želim zatvoriti tu priču s njima i nastaviti čačkati po T212 i to je to...

P.S. a za vas koji koristite T212, dali mogu u postavkama namjestiti da mi automatski zatvori pozicije ako neki share padne na -3% od cifre pri kojoj sam ja uletio? ili čak i manje, tipa -2%, -1%, -0,5%? za bilo kakav pad, kojeg ja odaberem, da mi automatski rasproda sve?

Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 26.11.2025. u 17:55.
ALiEN17 je offline   Reply With Quote