Citiraj:
Autor Mario92
Ali problem je kaj ne radi kaj želim, jer ne radi :P
Mislim, zezam se sad malo, ali mislim da bi se trebal community baš žešće trgnuti da naprave plug and play nekaj pa da i normalni useri mogu sa što manje boli imati alternativu. Naravno, to bi značilo da bi Winsi se isto trgnuli, iako se ne bi čudil i da ih MS ugasi u ne tako baš dalekoj budućnosti.
|
I to je sasvim OK, ne zamaraj. Ak ide ide , ak nejde onda hebiga nejde. E sad - that said...ja sam toliko zaglibio da mi MS vise nije potreban u privatnom zivotu ali to ne znaci da mu ne raspalim tu i tamo kojeg sveca. No kaj se plug 'n' play price tice - Linux je bolji nego Windows po mom iskustvu - osim ako driveri nisu kak spada ..ili firmware za isti taj hardware...al to je do proizvodaca koji ne vide $$$ u podrsci Linux platforme. Tak je kak je
@Dule > odlican sumarum. Ta modularnost Linux OS-a je mozda i najveci problem jer korisnici nisu ni svjesni sto sve mogu sustavu raditi - sa dovoljno znanja naravno. Svaki aspekt Linux OS-a je izmjenjiv i kladim se da u gornjem slucaju bi se dalo naci rijesenje za "sporost" GUI-a ali pokraj toliko opcija - nadi distru koja ti zadaje najmanje glavobolje (citaj koja ima kombinaciju svih "modula" da tvom PC-u i tebi odgovara) i to koristi. Debugging i shvacanje sustava dolazi s vremenom.
@radi.neradi > kolega , zvala je 1984 > kazu da oladis malo. Kuzim nerdgasm dio al fakat ga pretjerujes malo...