Citiraj:
Autor the chosen one
Nemoj širiti dezinformacije - čovjek ti je napisao da ima 1Gbit vezu (tj. da mu stiže instalacija), a koliko sam (smo) upućen tu na forumu ti imaš 2Gbit i za tu brzinu ide druga Nokia. Izgleda isto, ali nije isti uređaj...
ps. do sada sam što sam našao, jedino ti imaš takav problem od ekipe koja ima 2Gbit kod Telemacha
|
Čovjek ima 1gbps, ali traži 2426 router. Ja mu samo hoću reći da mu to nije neka sreća, bolje mu je da mu daju 1426 model, njega na poslu imam(privatni korisnik) i radi pola godine od kako je prvi put upaljen od strane tehničara.
Nisu loši ni Huawei šta nude također jako stabilni i bez mušica ovakvih kao šta 2426 imaju.
Ne širim dezinformacije, dijelim stvari iz prve ruke. Imao sam 4 komada 2426 svi su imali problema, znači da nema baš nikakve veze samnom. Plus tehničari koji su mi dolazili su mi i sami rekli da imaju raznih problema s njima, a i frend koji radi u tehničkoj mi je isto rekao da povremeno imaju s njima nekih problema za koje ne znaju kako se dese jer kad ih testiraju su skroz ok, tek kad kod korisnika dođu počnu problemi. Ili ih nedovoljno testiraju ili imaju neki problem sa internim konfiguracijama.