Problem nekad davno spomenut u "Mini PC" temi, uglavnom nabavio sam na njuskalu jedan HP ProDesk 600 G5 desktpop mini komp sa 2x8gb i 256 ssd.
Na njemu cisti win10, preko HP recoverya napravio update svih drivera i biosa malo ga istetsirao sa sintetikom da vidim kako se ponasa potrosnja i vent, posteno ga zakurio, prije toga promjenio pastu, uglavnom komp ko iz trgovine sve stabilno i leti na njemu.
Kupio novi Samsung 980 M2 512gb disk stavio gore proxmox i tada sam se trebao počet igrati sa HA i ostalim virtualkama i homelabom opcenito.
No međutim nisam imao vremena, minipc stavio u server komodu i remote se malo igrao u proxmoxu. Dok za jedno 3 tjedna odjedom ne mogu pristupiti. Otvorim server rack, a moj hp vruc ko tava, i vent na 100%, u server komdi 45C. Istekao ga iz struje i ponovo pokrenui sve radi. Nakon 2-3 tjedna opet ista stvar.
Danas se ulovio toga, vratio u njega M2 ssd sa win 10, opet ga updejtao sa neka 4 drivera preko HP asssitenta, i sad slazem bootabilni usb Sergej Strelec WinPE-om da ga istestiram, kad odvrtim testove stavim tu rezultate. Naravno trebao bi info koje sve testove odvrtiti
Ako netko ima ideju u cemu bi mogao biti problem, bio bi zahvalan