Citiraj:
Autor Cuky
Je, radi. Uspio sam sve prebaciti.
Sad se malo navikavat na ios. Zadnji put sam ga koristio na iphoneu 1 🙃
Svidja mi se zasad kako radi.
Btw, uzeo obicni 17 u a1. Od ugovaranja do isporuke 3 dana proslo 🙂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
To je onaj početni 256gb? Napokon rip 128gb. Naviknut češ.
Citiraj:
Autor JuiceBox
Onda si ti jedini koji nema bugova. Kolega rspakirao novi 17pro i sve što sam i ja naveo gore je imao i on, najgora je bila tipkovnica i animacije i ikone koje se pojavljuju nakon unlocka. Meni se 26.1 svi problemi nestali.
|
Ni ja nisam imao problema, da kucnem o drvo. Vjerojatno tokom prvog pokretanja radi sistematski podaci jer on uči i prilagođava. Isto dešava na Androidu.
Meni na 16 pro max sistematski podaci stoji 1,07gb i ne mrda dalje. A kako sam nedavno mjenjao 14 pro za 15 pro max bez doplate i preflashao odmah na 26.1 sistematski podaci podivljaju do 13gb. U Hgspotu sam vidio 17pro max i sistemski podaci su na 35gb a u pozadini vrdi demo.
Ja ću preskočiti 17 seriju i još da odradim godinu ugovorne pa možda pređem na 18.
Citiraj:
Autor pogi
I ja sam ga instalirao 26.1, vizualno mi je isto jer sam si našao kombinaciju (vrlo staromodnu i klasičnu) u postavkama display&brightness i accesibility koja mi paše
|
Ako si prije podesio Reduce Transparency i ne možes mjenjati Clear ili Tinted. Prvo ugasiš Reduce Tran. pa onda možeš birati.