View Single Post
Staro 18.03.2006., 22:50   #2
izrael
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
eo ti ja napisem sta se meni desilo pa ti prosudi sta da napravis:
sirotinja tj. ja(*ebiga taka smo banana drzava) nema love za novu elektroniku po kojoj niko nije drndao i sa kojom niko nije igrao nogomet, ode na tu *benu aukciju i kupi maticnu, prodjem 250kn jeftinije, slozim maticnu upalim kantu kad ono neradi zvucna, tj radi tek kad se maticna ugrije.
Posaljem im mail da su me zeznuli, a lik kaze da nisu i da je maticna bila ispravna, i da su to simptomi "hladnog lema" pa da si fino kupim 5.1 zvucnu i stvar rijesena.
E sad nije bitno ko je koga zeznuo nego razlog zasto je ta maticna kod njih i sve te rabljene stvari koje oni na toj aukciji prodaju?
Moje osobno misljenje je:
-lik je kupio novu konfu ili pojedinacnu komponentu dosao kuci, elektronika mu vrisnula ili je vec bila vrisnuta, frajer otisao nazad u HG-spot podavio servisere i trgovce i zamjenili mu bez pogovora sumnjivu komponentu, i sad oni tu komponentu nama ovcama uvaljuju preko aukcije,
-ili, sto je vjerojatnije njihovi likovi sto slazu konfe u podrumu sa poljoprivrednim skolama nemaju osnovnog znanja a ni placu dovoljnu da bi bili motivirani za profesionalan pristup osjetljivoj elekrtonici sa kojom nema nisam to htio, po**bu im koncecpciju pa skart robe imaju pune kontejnere.
Kad te bogati trgovci zavrnu uuuuu mogao bih ih redom : bonker2 : bonker2 : bonker2
izrael je offline   Reply With Quote