Citiraj:
Autor Mario92
Zato ja volim HLL i igrače tamo. Ostatak dobrog starog kooperativnog igranja i hijerarhije koja se većinom poštiva. Ekipa 35+, čuješ klince im iza kak vrište, dok im stari daje zapovjeti ko squad lead dok svako ima svoju ulogu i svrhu.
Slušam kukanje ovdje i mislim si da je HLL taman igra za gerijatriju i taj neki old school multiplayer i vidim da nit to ne valja. Hrđavom kurcu i dlaka smeta.
|
to je dobro, no nakon cijelog radnog dana di viču na mene i ja njih, pa dođem doma pa viče žena na mene pa djeca, pa sjednem navečer malo odmorit glavu sigurno neću da netko na nekog viče.
to je gušt bf, kad se ostvari teamplay super je osjećaj, svi pridonose, žrtvuju se, odvlače te iza kamena, dižu, spašavaju jedni druge i imaš osjećaj band of brothersa, ali bez te hardcore sheme.
najčešće ti hardcore igrači i one bullet modovi hc su ionako loši igrači, liječe frustracije ležajući i šefujući po tim igrama.
u bf možeš biti heroj ulice kad se probiješ po flanku uz smoke i super je osjećaj da te nitko ne šalje na vojni sud jer nisi slušao nekog nedojebanog lika koji je velim često loš igrač., ali je kao tu 100 godina pa ga se mora slušati