Piknuo sam si ovaj V6 na eKupi - bit će malo privikavanja na mali enter, ali ništa strašno.
ž
Anyway, one četiri tipke iznad numpada, imate kakve praktične savjete za njih? Vidim da su zapravo to kao F13-F16, pa ne znam što staviti na njih pa ako je netko naišao na neki dobar hack/macro koji mu pomaže u svakodnevnom radu...do share 
Do sad sam koristio MX Keys, jedino što mi fali s te tipkovnice je način mijenjanja na koji uređaj je spojena jer istu koristim na privatnom i poslovnom kompu, pa samo switcham sa dediciranim tipkama. Znam da ovdje mogu BT-om spojiti pa Fn+1,2,3 (MX Keys ima dedicirane tipke za switching), ali na privatni komp mi je spojena kablom, a na poslovni BT, pa moram ovaj switcher iza switchati, a to radim dosta puta dnevno. No dobro, priviknut ću se i na to 
Zapravo idealno bi bilo kad bi se 2,4G mogao tako switchati, pa u svaki komp po jedan reciever i to je to. BT mi je malo lošija varijanta jer ne mogu onda utipkavati BitLocker password 

Probao sam u oba kompa staviti ove recievere koji dođu s tipkovnicom, ali da, tipkovnica se spoji na jednog od njih i nema switchanja. 
Za sad sasvim ok tipkovnica, s vremenom će se vjerojatno probati i neki drugi switchevi i drugačiji keycapsi, no otom potom.