Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.10.2025., 10:03   #84577
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ma daj, sve ce napraviti samo da ne kisnu i rade svoj posao na cesti. Za njih je recimo bosna amerika.

Prosao u 10ak dana pola bosne i toliko patrola na cesti nisam vidio u istri u zadnjih 5 godina. 10 dana sam proveo na selu i komjutao po medjugradskoj cesti. Znaci svako jutro bez iznimki sjednem na terasu piti kafe a parsto m dalje na autobusnoj stanici je patrola dok je rush hour. Znaci stoje na medjugradskoj cesti gdje se vozi 70-80 km/h, tom cestom nema ni pjesaka, a bicikl se tom cestom jednostavno ne vozi. I pecaju. I svako malo netko padne.

Od sela do prvog gradica imam oko 5-6km. Nisam se nikad u zivotu toliko vozio po ogranicenju. Patrole s radarom na x pozicija u i oko gradica, mijenjaju pozicije u toku dana, a waze je maltene obavezan. Niti jedan lezeci, niti jedna fiksna kamera. Kako taj grad sjedi na toj brzoj cesti, u centru grada (koji je doslovno na toj cesti) uvijek, ali uvijek stoji par pandura i gledaju promet. Ne znam sta tocno rade, nemaju ni auto nego samo tako stoje. Nisam primjetio ni da imaju lizaljke pa vjerujem da su tamo samo u psiholoske svrhe smirivanja prometa. Jebeni gradic od par soma ljudi, malo vece selo.