View Single Post
Staro 28.10.2025., 23:20   #749
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Evo kako sam i rekao, stiže još jedan broj Hackera i to u dva dana dva komada

Radi se o broju 71, jedan dosta zanimljiv broj, meni osobno, naslovnica je zanimljiva ali moglo je i bolje, nekako mi bijela pozadina baš i ne ide uz ovo, ali ako ništa drugo barem je zanimljivo ispalo.

Stvari koje definitivno odskaču u ovome broju jesu detaljne najave slijedećih igara:

Max Payne - e ovo se itekako čekalo, svi su nekako bili nabrijani na ovu igru i očekivanja su bila ogromna, a realno igra je ispala odlična, barem meni.

Return to Castle Wolfeinstein - ovo osim što je bilo cool jer se tamanilo naciste, oduševljava horror element igre. Također zanimljivo je bilo vidjeti ''fog efekt'' prisutan na nVidia karticama. Ja sam ovo čudo vrtio na Riva TNT2 kartici te P3 na 833 MHz i mogu reći da je igra za ono vrijeme odlično izgledala i imala je sve potrebno da bi bila top.

Duke Nukem Forever - da čekalo ga se zauvijek i tehnički navedenu verziju igre nikada nismo dočekali, ali igrom slučaja je slučajno ovaj prikaz sa E3 izašao u nekoj verziji i može se naći na internetu. Da je igra tada izašla po meni bila bi vrh, ovako nakon 100 odgoda te završnog proizvoda koji smo dobili nije to to...

Diablo 2: Lord of Destruction - Ekspanzija Diabla 2, a realno nismo niti bili svjesni kakva će to legendarna igra postati i da komentar da je Blizzard škrt jer je omogućio rezoluciju tek 800x600, iz današnje perspektive je totalno tragi-komično a zapravo dokazuje da nije sve u grafici i rezolucijama da bi neka igra bila dobro i stekla status legende.

Još neke zanimljivosti, u ovom broju imamo i test 5.1 ozvučenja, spominje si i Goran Ivanišević (Wimbeldon) te još mnogo toga...

Link i uživajte
https://drive.google.com/file/d/1Q-R...usp=drive_link
struga987 je offline   Reply With Quote