View Single Post
Staro 27.10.2025., 18:42   #745
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Pozdrav svima,

Kao što sam rekao, prvi sken je gotov, radi se o broju 67 iz ožujka davne 2001.g taman kraj prvog kvartala u novom mileniju.
Konkretno sam ovaj broj imao i kupio ga, sjećam se zbog igara postera koji su bili prisutni sa magazinom.

Sken je napravljen u A3 formatu, malo je možda čudno ali lijepo popuni ekran i meni ok izgleda, iako je moglo i bolje biti pošto su neke stranice malo ukoso, te bi bilo dobro da nekako mogu podesiti gamu da crna bude tamnija a bijela svjetlija, moram to još malo proučiti.

Nekoliko riječi o samom broju:

Naslovnicu krasi umjetnički prikaz igre Severance Blade of Darkness te imamo također i recenziju iste u broju. Dosta zanimljiva igra, probao sam samo demo, ali realno, nije loše, iako nisam očekivao da će naslovnica biti baš iz te igre.

Međutim ima jedna igra koja je po meni pravi gem, a to je Clive Barker's Undying igra koju sam nabavio punu verziju i naravno odigrao. Inače radi se o režiseru horror filmova i igra baš ima taj neki štih.

Tu je najava igara: Operation Flashpoint te željno iščekivani Serious Sam.

Također u ovome broju spominje se i X-BOX gdje se navodi i jedna zanimljiva tablica usporedbe snage konzola između MS X-BOX vs Sony PS2 vs Nintendo Game Cube.
Po meni zanimljiv broj i mislim da je ovaj broj bio jedan od prodavanijih.

Link na download broja 67
https://drive.google.com/file/d/1LnT...usp=drive_link

Uglavnom, možda sutra već bude idući broj vidjet ćemo ako stignem

Zadnje izmijenjeno od: struga987. 27.10.2025. u 19:21.
struga987 je offline   Reply With Quote