Citiraj:
Autor lowrider
Prolaz kroz crveno je, kada u trenutku paljenja crvenog svjetla na semaforu, ti se s autom nalaziš ispred zaustavne crte ili početka pješačkog prijelaza.
A to je monimalno 5-10 metara prije početka ruba poprečnog kolnika.
A prije toga trenutka imaš još i upaljeno žuto svjetlomojr isto traje koju sekundu.
Daklem prolaz na crveno može biti radi toga jer se semafor uopće ne glena ni ne prati nego idem samo zato jer ovaj ispred mene ide, a drugi način je čisto namjerno prilaženje kroz crveno s uključenim BMK modom s kojim ne mojenjaš brzo u kretanja, ili ubrzavanjem.
|
Ok, super. Vjerujem ti po defaultu jer si policajac, a i bacio sam oko na ZSPC. Za crveno je navedena "zabrana prolaska", očigledno (iz tvog odgovora) prolaska samo crte, a ne prolaska raskrižja. Kao što rekoh, malo mi je to problematično na velikim raskrižjima na aveniji kad uđeš na sam kraj žutog u raskrižje i nekom normalnom brzinom od 50-60 ćeš biti taman kod pješačkog na suprotnoj strani, a poprečnima (ali i pješacima, a penzići odmah zakoračuju na pješački) će se upaliti zeleno.
Ukratko, nekad davno kad sam polagao je bilo "ne ulazi u raskrižje ako nisi siguran da ćeš iz njega izaći za trajanja zelenog+žutog". Ja sam to nekako defaultno izjednačio s prolaskom na crveno jer je zabrana ulaska izričita i na žuto (ako se može zaustaviti na vrijeme).