View Single Post
Staro 25.10.2025., 12:10   #11
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor huzo Pregled postova
Pa zašto je bitno što radi to čudo, poanta pitanja je kako da potpišem program da mi ga antivirusi ne blokiraju... Radi se o bezveze programu za evidenciju i unos podataka,koristi sql bazu i u nju sprema podatke neke...ništa posebno...Zato mi se ne čita cijeli microsoftov site o tome kako i zašto potpisati neki program...Nisam htio ostaviti u .py jer bih onda na svakom pc morao instalirati python...zato .exe...

Kao Keylogger ili mozda kontrola tko sta radi za radnog vremena? Kuzis zasto pitamo jel ? I ne moras cijeli MS sajt procitat vec samo proucit par stranica dokumentacije. Ne vidim zasto bi to bilo tako tesko. Eto ja kao tuljan za Windowse kolko vidim trebas valjani certifikat i isti nakeljit na taj svoj app.

P.S.- taj exe garant instalira i python ispod haube (pyinstaller/nuitka), inace python kod nebi radio. Osim ako si najprije konvertirao u .pyc format ali taj Info nam fali. Kuzis problematiku? Kako da ti pomognemo ako nemamo blage sto to zelis progurati kroz antivirusni softwer? Te informacije su bitne.
tomek@vz je offline   Reply With Quote