View Single Post
Staro 24.10.2025., 08:23   #749
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
-the lie about big maps

stina, rekli su nakon bete, vidjet ćete najbolje čuvamo za full game.

-the lie about portal xp
portal je opasan alat, akad napraviš čelinđe koji su nemoguće smeće to ti se desi. Limitiraj portal, nagradi ofišl rules servere i digni tickrate na 60hz i ok.
-the lie about the Phantom Edition Engineer skin (used to have a black male Engineer, later changed to female Engineer after many pre-0rders (the word spelled normally is not allwoed wtf)
da, ali ti na svakom tom paketu stoji subkect about to change, tako su tjedan prije izmjenili skin i za poreorder i phantome

-the lack of gender choice (no male NATO support)
ne dira me previše, ali ne znam kako smo preživjeli bc2 i bf3 bez ženskih vojnika

-the crazy challanges that you can’t complete without bot lobbies

istina, za neke stvari su pretjerali.

na stranu sve, mene najviše frustrira šta nas se skupi po 8+ i ne možemo igrat skupa na istoj strani.
nikako se spojit. Jedan skvad leader se spoji, drugi se spoji na njega, ovi su onda u redu po 15min.
Nejasno mi je da nitko ni ne izlazi nit mu puca igra.
U bf3 si čekao minut dve, ovdje cijeli gejm nitko ne izađe nije mi to jasno.
tak da možeš samo igrat jedan party, ni slučajno više.

općenito igra je zabavna, posbeno u skvadu, ali je kaos kaos i kaos. Osobno mi ne smeta, no čujem da se ljudi žale da nemaju vremena stat, udahnut...iako je to imerzivno, kao dojam je prave borbe ok, ali bašm to skaliranje mapa pridonosi tome da stalno odnekud padaju ljudi ili drže neki nemoguće glup angle kad ideš na flank pa te assdestroyer12341234 raznese bipod lmg i ima 2-15 cijeli gejm