View Single Post
Staro 23.10.2025., 13:39   #3852
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
mala napomena za keychron, neki modeli već imaju HR gravuru ako se tu kupuju, pa čekirajte (links, svijet medija, adm, neznam za instar)
Samo što ih nema ispod 100EUR, dok na njihvoj stranici ima.

Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Što se tiče Keychrona znam da su vrh, gledam baš na stranici njihovoj, može ih se nać sa dostavom ispod 100 eura, jedino moram priznat da su mi malo ružnjikave.
Ovu Rampage ne bih, bolja mi je opcija onda Logitech 413 (ta mi je od svih još vizualno najbolja, minimalistički dizajn, sve zahtjeve ispunjava).
Razmislim još malo, nisam siguran baš da mi US layout neće stvarati problem, jer sam do sada svaku tipkovnicu kupovao sa HR znakovljem, hvala svima na savjetima.

EDIT: Čisto informativno, daju li na Keychron stranici neke popuste za BF, isplati se čekati ukoliko se odlučim za njih?
A gledaj, ti sam odluči što želiš kupiti. Kupuješ nekakve led plastične tipkovnice, uzmi Logitech. Kupuješ kvalitetu, robusnost, težinu, dugovječnost, prave switcheve, kupi Keychron. Ako ti je G413 lijepa, baci oko na K8 Max. Ali neću te više nagovarati, stvarno bi ti htio pomoći, ali ti znaš što je najbolje za tebe.

Čisto usporedba kvalitete:
Logitech G413:
Citiraj:
Weight: 780 g
Keychron K8 Max:
Citiraj:
Weight: 1.311 kg
Što se BF tiče, ne znam, vjerojatno će dati neki popust.

Meni se večina ekipe s posla kune da navika na mali enter traje 1 dan. Ja ne želim ni probati.

A radim s ekipom koja tipka 8+ sati dnevno.

I da zaključim, nećeš fulat ni s Logitechom, biti ćeš zadovoljan.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.10.2025. u 13:45.
Mommistake je offline   Reply With Quote