Tema: ARC Raiders
View Single Post
Staro 21.10.2025., 23:07   #30
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Doslovno u prvih 60 sekundi lik na videu koji sam okacio govori: Looking at the community, steam hub and online, happy and exited sentiment, shifted. Prikazao feedback ljudi koji su igrali: "most overrated game", "there was nothing to do", "the game fucking sucks", "this game is soooooooooooooooooooooo boring", "one of the most boring games I ever played"

Drugo:

Trece, isti komentari, isti feedback su postovi iznad tvoga. I generalno feedback siroke narodne mase:

https://www.google.com/search?q=arc+raiders+boring&num=10&client=firefox-b-d&sca_esv=4dcf95639e6c46b2&sxsrf=AE3TifOCMC8AqIc5Q7UC7668s6qxGv6BXA%3A1761079879051&ei=R_L3aNrxAuD1i-gP3dztwA0&ved=0ahUKEwiasfLklbaQAxXg-gIHHV1uG9gQ4dUDCBA&oq=arc+raiders+boring&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiEmFyYyByYWlkZXJzIGJvcmluZ0gAUABYAHAAeAGQAQCYAQCgAQCqAQC4AQzIAQCYAgCgAgCYAwCSBwCgBwCyBwC4BwDCBwDIBwA&sclient=gws-wiz-serp

Ima ona stara izreka: I dont have to dring the whole bottle of wine to know its bad. Ako dodaju stvari i promjene gameloop u buducnosti, super.

"a potencijala igra ima na bacanje." Ima potencijala i Hazard Zone 2042, samo dok ga srede. Samo sto nisu. Ali kada se stvari kupuju, kupuju se onakve kakve su sada. Ne kakve ce biti. Preorder je doveo gaming ovdje gdje jestge. Nikada mi nisu bili jasni fanbojsi NMS: look what game look now. Ne kontajuci da je proslo 10 godina od laznih obecanja.