View Single Post
Staro Jučer, 19:21   #462
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Druga su vremena.

Imaš golobradu djecu koja su smještena u najbrži sport na svijetu (do Maxa, mislim da je Alonso bio jedini prvak koji je s manje od 22-23-24 godine debitirao u F1.) Njih dvojica su vanserijski talenti, ali dolazimo do toga da djecu stavljaš u bolid čim su prestala sisati.
Jesu vrhunski vozači, ali su i dalje djeca.

Imaš F1 koji je postao cirkus u smislu da vozačima ne daju ni 5 minuta mira, a nas kao gledatelje futraju nebitnim glupostima.

i onda imaš medije koji jedva čekaju da se nakače na random događaj / incident na stazi i do napušu do te mjere, da tim klincima proradi ego i tek se tad pokrene lavina sranja.

Norris je stvarno ok dečko i vozač. Mentalno ga je sjebao dolazak Piastria jer nije očekivao da će tim koji je sve podredio njemu...dovesti takvog talenta koji će mu biti prijetnja.

Sad je izašlo na vidjelo da je tu trebao biti Alex Palou, očito kao vodonoša.

Ne znam kako se s 22 godine možeš nositi s takvim pritiskom na radnom mjestu, bez ikakvog prijašnjeg iskustva.

Piastri je veći talent od Norrisa, neosporivo.
Piastri je jači u glavi od Norrisa, neosporivo.

Lando se je kroz ljeto pribrao, a Piastria je onaj izlet u zid u Bakuu izgleda malo prizemljio i sad je oprezniji.

Nek se bore, nek bude Rosberg vs Hamilton i ove godine, ali bez plakanja na radiju. Batali papaya rules, stisni zube i vozi.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote