Tema: Iskon
View Single Post
Staro Jučer, 11:22   #6827
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
davnih dana dok je iskon bio iskon, izlazili su u susret nama luđacima koji su ih tražili izmjene profila parice i fino štimanje. annex M, izmjena profila u 17b (koji na moju duljinu nije niš pametno napravio ali je radilo možda mrvu bolje nego 8b), i neka izmjena koja je omogućavala da SNR padne do 3dB - sve u svemu uspjeli su mi razvuć liniju na solidnih 38/8 koja je godinama bila rock solid.
dok nije umrla skroz, naravno, i kad su ju popravili je bila nešto tipa 20/5 nakon čega sam to jednostavno odjavio, optika je bila pred vratima a 4G kudikamo brži.
ništa te ne košta probati i pitati, mailom, da ti malo oslobode profil u nadi da ćeš izvuć još koji mbit u downloadu, i nek ti upale annex M kojim ćeš dobiti još neku siću u uplinku.

ja bi kao šta kolega predlaže probao mobilno, uložio neku paru u 5G opremu i probao s time. nije 30mbit malo za jednog korisnika, pa čak ni 2, ali uplink je kriminal u ovo moderno vrijeme. a bit osuđen na samo 2-3 mbita uplinka, pa, nismo više u 2015.

PS bio malo kod mojih na krku, gdje je internet oduvijek problem. uglavnom ne radi nikako ili loše. pa ostao iznenađen, 4g i dalje radi kriminalno loše i izmjerili smo 15/0.3mbita, ali 5g na istoj lokaciji gura 110/3mbita, šta je sad već prihvatljivo za neki work from home i youtube u isto vrijeme.
jp_rv je offline   Reply With Quote