Zlato je solidna opcija koja za sobom povlaci niz "pitanja" (barem u mojoj glavi) - gdje ces ga cuvati. Ako je u trezoru, onda je pitanje troska. Ako je doma onda je pitanje sigurnosti. Drzati u sefu, ili u kutiji od domacica, pa nadalje ono sto mene uvijek brine je tko ce sve jednog dana saznati da imam doma zlato, da ne ode taj podatak predaleko pa jos fali da ti hasisari navale na vrata. Ja osobno ako i budem imao zlato, necu to govoriti ni vlastitoj zeni ne zato jer joj ne vjerujem nego sto manje ljudi zna, to bolje. Naravno, ako odes sa ovog svijeta ostavis neki trag o tome kroz Google inactivity manager ili sl.
Ja sam maloj odlucio stediti preko Finaxa, pa sta bude bude. Tamo joj uplatim sve te poklone od nonica i mjesecno neku cifru koje mi nije zao. Slozis trajni nalog i zaboravis na to. Dali smo si rok do njene 18te. Jedino sam odlucio ostaviti racun na moje ime, ako nam gluho bilo budu trebale te pare da ih mozemo povuci. U suprotnom, ako racun glasi na nju, situacija je kompliciran(ij)a. Ako ti odes sa ovog svijeta, tvoj racun u Finaxu je lako nasljediv