Citiraj:
Autor zgmmax
Kolko vrijedi ovaj auto?
Ekipa mi nudi 9k€, kaj mi se čini malo.
Jel tražim puno ako ga ne bi ga dao ispod 10?
|
koliko sam brzinski prošao nisam našao na oglasniku ni jednog 2017 1.0 ispod 11, tak da to ne bi diral na oglasniku. Ustvari tvoj je najejftiniji. Ti još daš i zimski komplet... taman i da ne valjaju gume, felge i senzori su cca300, bubam al mislim da nije puno krivo.
prvi kupac koji dodje vidjeti auto imas mu racuna spustiti. ovo na pozive zadnja cijena i to hvala dovidjenja. s tim da je ekipa na njuski brutalno bezobrazna i nekorektna (moje vrijedi, tvoje ne al bi ipak kupio, aha, budeš, ne dam...)
Za ostecenja se ne brini, to je nis, ako se vozi mora nahebat, pogotovo ak nije garažiran, pa nije to luksuzni sporcki auto koji vozis po lijepom vremenu svake druge subote 2 sata, a ostalo ga ližeš.
Kupca to ne interesira ako je došao kupiti auto, ok to je levriđ za cjenjkanje, ali sigurno nije deal braker
eto ti i opening line za prvog tko dodje, kad spomene čvrčku reci da mu spustiš 500€ ak je kupac, nek si ode ispolirat cijeli auto i malo onog ditejlinga i ko nov bu.
edit
hahahah, koji sam ja isto lik, nisam ni procital da si promijenio sva vrata, strašno...
da sam to vidio ne bis komentirao,
ali opet prije pola godine mi je crknul auto, mislil sam ga na cios odvest (cifra popravka i cijena takvog auta na oglasnicima, nikakve matematike za popravak, al ono nikakve), nagovori me lik od kojeg sam kupil novi auto da stavim na oglas, da se sve proda, uglavnom ošlo za 2500 u kešu u 2 tjedna.