Citiraj:
Autor zgmmax
Kolko vrijedi ovaj auto?
Ekipa mi nudi 9k€, kaj mi se čini malo.
Jel tražim puno ako ga ne bi ga dao ispod 10?
|
Vani je takav 11k najjeftiniji.
https://www.autoscout24.hr/lst/suzuk...k&ustate=N%2CU
S uvozom bude 13k.
Nemoj ga dati ispod 10k.
Auto je vožen šta, 10k km godišnje. Svakako ga ne bi dao za manje.
Ja sam prodao 2012. Kiju Rio za 6k prije par mjeseci s 150k km. 1.2, bez turbine.
Ako ti nije sila, čekaj, prodat će se. A i nema ih u takvom stanju baš previše.
Zbog ovih sitnica, možda spustiti cijenu malo, ali nedaj ga ispod 10. Ja sam prodavao Kiu za 6000, prodao za 5800EUR, 2 lika mi nudili 3k za auto jer "ne vrijedi više". I prodao se za 5800.
Citiraj:
Autor Amdejac
8500 uvrh glave.
Astra K, 2017, 1.6cdti, karavan, 100k do 150k km, u Inovation opremi. Prvi lak. Znači matrix svjetla, grijana sjedala, volan, prednja šajba, android auto, tempomat, ...Znači bolja oprema, bolji motor, veči auto. Cijena im je 9 do 9500 eura. Naravno nije ista klasa auta. Ali ne bih dao te novce za rabljeni 1.0 turbak. Za novi pod garancijom da, ali sa 100k km ne.
|
Nema to veze.
Astra ne drži cijenu jer ih je puna EU, Opelima pada cijena najviše od svih auta, najviše ih je na marketima.
To nije realna procjena. 8500 je 3000EUR manje od najjeftinijeg u Europi, tak da, nema smisla ta procjena.
Bilo koja klasa auto, ako posložiš filter, posložiš da ti složi sve po najjnižoj cijeni, Opel i Ford prednjače. Ne zato jer su najjeftiniji u startu, već im cijena jako pada.
Ja bi isto radije kupio Astru, ali realnost je takva kakva je.