Citiraj:
Autor Promo
Glupo zvuci ali ja destrukciju gotovo da ne primjetim. Kontam da su limitirasli da se mapa ne unisti u potpunosti, ali na Cairo mapi kada se boris za C objektiv. Pa oni kamepri po prozorima. 3 RPG zna da ne unisti zid. Gdje je onda otisla sva ta nahajpana najbolja ikada, destrukcija, pitam se.
I da, na temu RPG-a. Od prvog dana igram engineerom. Imam skoro 800 killova a sa RPG mozda 2. Nesto su oni dobro nerfovali eskplozive i vozila i prašinara, destgrukciju i sve ostalo. Eno gledam navodno kada otkljucas C4, dobijes 3 sticka. Bacis sva 3 na tenk i ne moezs ga uništiti.
Ne kazem da treba biti kao u BF2 da se tenk unisti rucnom granatom za pješadiju, ali meni ovaj balans nema nikakakvog smisla.
I da, na temu destrukcije:
|
Destrukcija je bila op u bc2, cijele zgrade si rušio, pa su mape na kraju bile hrpa andrlja i headgličeva što je tad bilo ok, ali realno smara.
Mapa ima neke linije koje se ne mogu uništit i to je ok. ŠTo se tiče caira, sinoć isto neki puckali kroz prozore, odmah čim sam pao idu bazku unutra sve se otvori, dar mar, smijeh po discordu idemo dalje.
Normalno je da sad ne znamo mape i što se može, i što ne može uništiti, kad se to već nauči bit će lakše. Drago mi je da nema levolutiona, no pad dizalice na miraku je ok, eto takve neke male levolutione koji će malo vozila onemogućit i to je dosta. Ova drvena podloga šta te ubilo slažem se, nekad pukne od 1 metka, a nekad pucaš kroz to i ne ide. Treba naučit nažalost izdržiljivost tih pregrada.
Mogu se cijevi betonske isto otkačit sa kranova ako pucate u njih.
Što se tiče vozila u beti sam se razočarao sa c4, ali mislim da on isto ima ovisno gdje ga staviš na vozilo.
Rpg na inf mora bit praktički direct hit za kill, a gl od assault također. Fali bar malo splasha realno.
granate ručne bi trebale bar 5dmg raditi, ali mi nije jasan smisao AV granata, ništa ne rade štete i ne padaju na vozilo odozgo kako piše da da.
A protiv inf ne rade dmg.
rpg je odličan, samo koliko ih nosi engi, x3? Poenkad mi baš i fali kad je tenk žilav.
Engi mi je odličan, dakle rpg, švas aparat, i mine.
Perfekcija.