Tema: Revolut
View Single Post
Staro 14.10.2025., 07:46   #3623
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
sto vise cackam oko tog revoluta i informacije skupljam to vise izlazi na povrsinu koliko to nitko osim privatnih osoba ne voli.
banke i institucije jer ne gule, a knjigovodstva i ostali zato jer moraju uplate obradivati rucno jer im alati ne podrzavaju to.
mislim, koliko vec postoji revolut, negdje od 2017 ako se ne varam. ako im 8+ g nije bilo dovoljno da se "naviknu" i rjese...
svima i sve osim prema "vlasti" cu uplacivati preko revoluta. ko ih hebe. vec sam sa mnogima dogovorio da kod prve uplate posaljem email da mi povratno jave jel sve ok s njihove strane, zbog tog modela i poziva na br jel...

nemam žorža, nemam HPB.
imam PBZ 3 racuna, tekuci, prepaid viza za online kupovine i paypal, i žiro koji se morao do unazad par g imati za poslovno.
sad gasim žiro jer vise nije potreban, a mozda i prepaid viza-u obzirom da revolut radi odlicno, bar za sad.

zadovoljstvo je uskratiti banci pa makar malo .

ne zelim jos neki 3rd party. keep it simple. preko revoluta moze sve i nema fee-a, prama tome... a racuni koje placam mjesecno su u 90% isti osim cifra i poziv na br pa ako se ne varam svaki mjesec odaberem odradeno, editiram i udri.

edit: taj hpb super smart, to je ono sto imas jedan racun + net banking kao free? to je klasicni tekuci?

Ma aircash ti je bolji app za to. Jako brzo ide to skeniranje računa. Šta te košta imat još jedan app na mobu

Ne moraš imati niti neke pare gore, ja sam povučem instant s kreditne na aircash kad hoću nešto platit/kupit. Još jedna super stvar je kaj možeš keš gore trpat, a uplata ide na gro prodajnih mjesta, tipa na svim inama, tiscima.
nub je offline   Reply With Quote