Citiraj:
Autor epvpalucard
Pa kakva je ovo prijevara od Telemach.
Ukratko stari mi ima pretplatu na 2 mobitela+eon Tv za vikendicu u Slavoniji.Sad kada nam je došla optika u zgradu ponudili full paket trio sa 200+ programa za 30ak eura.
Ja im kažem posto stari nezna,da mi imamo frisko potpisani ugovor sa a1 u 5. Mjesecu i da bih trebali plaćati penale,čovjek mi prekine.Nazove starog i kaže da Telemach plaća sve penale neovisno kada je potpisan ugovor kod drugog operatera i poslali mu ugovor.
Dali ovo mogu kako prijaviti hakomu?
|
Kaj zelis prijaviti tocno? Da otkupljuju sve penale ili? Mozda je istina, treba vidjet kaj ce pisati u ugovoru. A i mislim da se po novome placaju iskoristene promocije/popusti ili preostale rate (kaj je povoljnije za klijenta!!). Npr tih 5mj kod A1 te moze kostati penala npr 50e ako si 10e mjesecno promo imao... OSIM ako si friski korisnik, e onda imas fine print font 0.1 gdje u pravilu pise da onih 0.13e instalacija usluge tipa vrijedi 150e u penalima ako se raskida ugovor

Tako je barem bilo na HT pred koju godinu, pa me ne cudi. I naravno, kod friskih korisnika ide instalacija od tehnicara, aka tih "150e" ekstra penala. Kod produzivanja naravno da se to vise ne racuna.
Mozes hakomu prijaviti, mozda im posalju inspektora koji ce istraziti slucaj i ako se utvrdi nepravilnosti stisnuti opomenu i tipa 5k kazne

+ duplanje kazne ako se ponovi. Sto bi se reklo, nece niti osjetiti