Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Takodjer, moj covjek  Ne znam jesam li ikad dao vise od 300kn/50jevreja za neki komad retro opreme. Izuzev Tascam DAT-a, ajde  Ostalo je bila sve neka siročad/nedonoščad, pokvarena, izubijana koja se onda restaurirala u full funkcionalno i cesto vrlo dobro vizualno stanje  Evo bas se vratio sa Hrelica sa Technics RS-B565 Direct Drive deckom, u mint stanju, isprobanim na licu mjesta za 30 jevreja  Nisam ni pomisljao pitati za "zadnju cijenu".
|
danas slučajno nabasao na sony str-de197, po preliminarnim testovima (uštekao ga kod kolege u radioni) radi, treba ga samo temeljito očistit. šteta da vlasnik nije bacio i daljinski.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ne znam koliko bi dobio resnimavanjem, mozda nesto sitno. Naravno, pretpostavka je da ti deck nije razdesen.
|
kad upogonim sistem, ću probat. deckovi su pretežno kvalitetni, moguće ne svi, neki su kroz desetljeća odšetali s kalibracijom, ali imam ih 3 koji imaju HX pro. osim 2 pioneera (nažalost sve dvoglavo, ali jedan je dual deck autoreverse sa dbx-om , a drugi je nešto novije sa hx pro i auto kalibracijom), sva ostala kolekcija su technicsi, a jedini iz 90ih je rs-b665 sa DD , šteta šta nema 3 glave.
ovo niže je setup za dnevni boravak, još su u podrumu magnetofon i technicsov cd player sa vu metrima. i pasmater zašto te police moraju danas bit toliko široke. nalazim masu polica širine 45cm, a to je taman široko da av uređaji NE stanu u njih. ovaj dvd vcr uređaj na vrhu je nađen na deponiju i iako radi, trenutno služi da drži plahtu preko police.