Tema: Retro A/V
View Single Post
Staro Jučer, 18:01   #138
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Takodjer, moj covjek Ne znam jesam li ikad dao vise od 300kn/50jevreja za neki komad retro opreme. Izuzev Tascam DAT-a, ajde Ostalo je bila sve neka siročad/nedonoščad, pokvarena, izubijana koja se onda restaurirala u full funkcionalno i cesto vrlo dobro vizualno stanje Evo bas se vratio sa Hrelica sa Technics RS-B565 Direct Drive deckom, u mint stanju, isprobanim na licu mjesta za 30 jevreja Nisam ni pomisljao pitati za "zadnju cijenu".

danas slučajno nabasao na sony str-de197, po preliminarnim testovima (uštekao ga kod kolege u radioni) radi, treba ga samo temeljito očistit. šteta da vlasnik nije bacio i daljinski.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova

Ne znam koliko bi dobio resnimavanjem, mozda nesto sitno. Naravno, pretpostavka je da ti deck nije razdesen.

kad upogonim sistem, ću probat. deckovi su pretežno kvalitetni, moguće ne svi, neki su kroz desetljeća odšetali s kalibracijom, ali imam ih 3 koji imaju HX pro. osim 2 pioneera (nažalost sve dvoglavo, ali jedan je dual deck autoreverse sa dbx-om , a drugi je nešto novije sa hx pro i auto kalibracijom), sva ostala kolekcija su technicsi, a jedini iz 90ih je rs-b665 sa DD , šteta šta nema 3 glave.
ovo niže je setup za dnevni boravak, još su u podrumu magnetofon i technicsov cd player sa vu metrima. i pasmater zašto te police moraju danas bit toliko široke. nalazim masu polica širine 45cm, a to je taman široko da av uređaji NE stanu u njih. ovaj dvd vcr uređaj na vrhu je nađen na deponiju i iako radi, trenutno služi da drži plahtu preko police.
jp_rv je offline   Reply With Quote