Tema: Revolut
View Single Post
Staro 13.10.2025., 16:15   #3620
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
sto vise cackam oko tog revoluta i informacije skupljam to vise izlazi na povrsinu koliko to nitko osim privatnih osoba ne voli.
banke i institucije jer ne gule, a knjigovodstva i ostali zato jer moraju uplate obradivati rucno jer im alati ne podrzavaju to.
mislim, koliko vec postoji revolut, negdje od 2017 ako se ne varam. ako im 8+ g nije bilo dovoljno da se "naviknu" i rjese...
svima i sve osim prema "vlasti" cu uplacivati preko revoluta. ko ih hebe. vec sam sa mnogima dogovorio da kod prve uplate posaljem email da mi povratno jave jel sve ok s njihove strane, zbog tog modela i poziva na br jel...

nemam žorža, nemam HPB.
imam PBZ 3 racuna, tekuci, prepaid viza za online kupovine i paypal, i žiro koji se morao do unazad par g imati za poslovno.
sad gasim žiro jer vise nije potreban, a mozda i prepaid viza-u obzirom da revolut radi odlicno, bar za sad.

zadovoljstvo je uskratiti banci pa makar malo .

ne zelim jos neki 3rd party. keep it simple. preko revoluta moze sve i nema fee-a, prama tome... a racuni koje placam mjesecno su u 90% isti osim cifra i poziv na br pa ako se ne varam svaki mjesec odaberem odradeno, editiram i udri.

edit: taj hpb super smart, to je ono sto imas jedan racun + net banking kao free? to je klasicni tekuci?