Nakon 10-ak dana korištenja X200 pro mogu reći da sam zadovoljan. ne mogu pronaći niti jednu bitniju manu koja bi mi smetala, osim eventualno jedne.
- nema problema s pregrijavanjem što su tvrdili neki korisnici na Redditu. Dimensity 9400 je zvijer, RAM managment konzistentan
- kamere su perverzija, posebno zoom senzor. Upliće se AI dosta, ali tako je to danas kod svih
- baterija drži 1,5 dan bez po muke
- sve bankovne aplikacije rade, 5G i VoLTE, Android auto također
- ekran vrhunski, izuzetno svijetao na suncu
- UI prilagodljiv, brz iako zahtjeva vremena za prilagodbu
- moram naglasiti jako kvalitetnu wifi vezu i držanje signala u lošijim uvjetima. To sam primjetio u usporedbi s nekoliko mobitela koje koristim paralelno
Mob je težak i širok, očekivano. Ima hrpu bloatwarea koji se lako pobriše, nema Hr jezik. u početku su mi iskakale kojekakve kineske notifikacije, ali to se riješi u app manageru.
za notifikacije sam malo švrljao po YouTubeu i pronašao da se u permission manageru pod opcijom Autostart samo mora uključiti pojedinačno za svaku aplikaciju, jer eto kinezima je to jako bitno...
Jedino što me stvarno živcira i to sam već spomenuo je što nema 5x6 grid na početnom zaslonu, eto...
Uglavnom za 607 eura mislim da je prilično isplativa kupnja, posebno za one kojima je kamera bitna.