View Single Post
Staro 12.10.2025., 19:32   #58
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Nakon 10-ak dana korištenja X200 pro mogu reći da sam zadovoljan. ne mogu pronaći niti jednu bitniju manu koja bi mi smetala, osim eventualno jedne.

- nema problema s pregrijavanjem što su tvrdili neki korisnici na Redditu. Dimensity 9400 je zvijer, RAM managment konzistentan

- kamere su perverzija, posebno zoom senzor. Upliće se AI dosta, ali tako je to danas kod svih

- baterija drži 1,5 dan bez po muke

- sve bankovne aplikacije rade, 5G i VoLTE, Android auto također

- ekran vrhunski, izuzetno svijetao na suncu

- UI prilagodljiv, brz iako zahtjeva vremena za prilagodbu

- moram naglasiti jako kvalitetnu wifi vezu i držanje signala u lošijim uvjetima. To sam primjetio u usporedbi s nekoliko mobitela koje koristim paralelno

Mob je težak i širok, očekivano. Ima hrpu bloatwarea koji se lako pobriše, nema Hr jezik. u početku su mi iskakale kojekakve kineske notifikacije, ali to se riješi u app manageru.

za notifikacije sam malo švrljao po YouTubeu i pronašao da se u permission manageru pod opcijom Autostart samo mora uključiti pojedinačno za svaku aplikaciju, jer eto kinezima je to jako bitno...

Jedino što me stvarno živcira i to sam već spomenuo je što nema 5x6 grid na početnom zaslonu, eto...

Uglavnom za 607 eura mislim da je prilično isplativa kupnja, posebno za one kojima je kamera bitna.
locks je online   Reply With Quote