Ubo si ga Neo da valja:
"Abrams doesn't send shivers down someone's spine when encountered. Let me just remind you that sometimes the easiest fix is to simply look at what previously worked and to stop changing the winning formula: BFBC2 tanks. If you ever played BC2, then you know what I'm talking about. Tanks were "judge, jury and executioner" in BC2. You could just hope he didn't see you and that you took a strong enough cover, but if you were in a house and spotted by a tank... it was mostly a gamer over for you.
The ironic thing with BF6 is that when Abrams fires into an enemy infested house, the effects are pompous, the facade is exploding and falling down, but the enemies still walk away. In BC2 there wasn't such pompous effects, but you knew if you fired a round through the window in that house, that the enemy was basically pancaked."
Samo bih dodao da su tenkovi jos strašniji u BF5 bili jer su imali onaj sistem odbijanja raketa dok lock on nije postojao. U vecini slucajeva pravis 3% DMG jer se raketa odbije. Kada tenk uleti na C na Devastation, mozes plakati. Jos su bili jako spori pa meni nisu bili zanimljivi.
Sto se server browsera tice, vec sam ranije pisao; Ne vjeruje EA u Battlefield. Da imaju servere, igraci bi se rasuli. Ako si igrao BF5 znas da moras 5 puta kliknuti u nekakve podmenije da nadjes server browser. Sa match makingom kontrolisu i centraliziraju igrace. Mozes imati 60 servera sa po jednim igracem ili jedan pun sa 60 ljudi. To je razlog. Nije tehnički.
Sto se UI tice, vjeruj mi nije optimiziran ni za konolu. Kkada klikam sa lijeve strane one opcije na pocetnoj stranici, nekada preskace po 3 reda. A jos nisam nasao gdje se mijenja uniforma.