Citiraj:
Autor Neo-ST
Jesi ti igrao BC2 ?
Lik ne bi preživio 1 minutu da nema ova dva potrčka koji ga stalno popravljaju. Moš misliti kako je njima tek zabavno.
Tenk je sprdnja na kojoj se svi iživljavaju, a trebao bi biti strah i trepet. Nema tu puno filozofije.
|
jesam, i ne mogu se sjetit točno koliko je svaki rpg radio tenku ili nečemu, jednostavno me ne zanima znam da je bilo ok, i da si imao razne stvari za uništit tenk i koristio sam kao i ovdje.
Ta dva potrčka iza su smisao jebenog battlefielda. Nije poanta da tenk bude one man army. Još kad vidim da su dodali ona neka svjetla kad svjetli zeleno ima neki štit šta prima štetu ne registrira ju + masu nekih gagdeta itd.
Dakle top, strojnica i dim, i to je to, ne treba mu ništa više ni dati. Smisao je suradnja sa gunnerom i pratećim vokalima.
Daj molim te, poanta tenka je support, i to je to. Ovdje se ispravno igra tenk, rotira okolo, dečki iza popravljaju.
Jebem ti na ovom forumu nisam znao da su top 10 tenk igrači balkana i sad je problem ako mu treba skvad da bi tenk preživio, pa dal nije to smisao igre. Teamplay.
Citiraj:
Autor Promo
"ali kad se sjetim bf3, ono je bilo stvarno previše, i pre op realno" Trebao si ovo ranije napisat i bilo bi jasnije kakav si igrac. U BF3, jedan RPG u motor disejbluje tenka. Uspori ga na 20% snage i od tog momenta tenk gori do 0% ako ga ne popravis mislim preko 70% kada se HP smiri. Ali vidim da braniš igrace koji ne igraju objektiv, koji se sakrivaju po rupama tako da ne znam sto uopste pricamo o battlefieldu.
|
Naučit citirat pls. Lakše i preglednije je.
U redu, evo u pravu si, a jesi tamo plakao da je tenk onda od papira? Dakle prvo si plakao gore da nemože nikog ubit da nema splasha. U bf3 je bio kaos od splasha, + sekudnarna ona sačma šta je rušila i letjelice. Ja sam naveo to primjer kako je tenk bio jači i o tom smo pričali, a ne o samom hp od tenka šta si ti sad uzeo kao argument.
Dakle odluči se, jel bf3 bio jači ili slabiji tenk? jesi tamo mogao solo dominrat serverom?
Znači sad više nije tako da ga jedna bazuka digne, trebaju 4 bazuke za dić ga, ali opet nije dosta.
Eto, izvukao dve rečenice iz konteksta pa sam sebi rastumačio.
Stavio si video u kojem si pokazao da si em loš tenk igrač, em ne poznaješ mapu i ne znaš se kretati po njoj, pa sam ja odjednom loš igrač koji brani pješadiju koja bježi od tebe.
Jel ti sebi pročitaš što napišeš prije objave.
Ajmo opet redom.
Tenk je ok, treba ga znati igrati taktički kao support pješadiji, i super je ako imaš ekipu da popravlja. Nekad švasaš, nekad te švasaju to je život engija.
Inf se treba skrivati i korisititi zaklon, smoke i ostale gadgete i uzimat flagove. To je poanta priče, a recona i abjuzera i kampera u bazi je otkakao je čovjek izmislio vatru, a kamoli u modernom šuteru u koji je ušlo svakakvih igrača iz drugih igara.
Igra je za početk jako dobro balanisrana, uloge postoje, ako ljudi igraju, tim pobjeđuje. Jasno i jednostavno, ne shvaćam šta tu nekim ''veteranima'' još nije jasno.
Citiraj:
Autor Mladenxy
Tenkovi se zbilja loše nose sa pješadijom, pogotovo urbana područja...vidjeli smo tu praksi u našem ratu (trpinjska), vidimo da se loše nose i na otvorenim područjima u današnjem ratu. Postali su potrošna roba. Količina uništenih oklopnjaka je frapantna. Postali su tragikomični sa kaveznim zaštitama, vojnici radije koriste motocikle.
Helikopteri ništa bolje ne prolaze, postali su transportni autobusi za rubna područja rata.
Ovo je igra i nema puno veze sa realnošću ali neke stvari se poklapaju sa modernim klaonicama.
|
Pa postoji neko polazište na čemu je igra i temeljena nažalost ljudskim sukobima, no pustimo sad to.
Tenk je support pješadiji bio i ostao. Treba ga čuvati i paziti i onda on okreće runde.
Nema mi ljepše nego kad uđemo u sukob tenk na tenk, pa svi iskočimo van i bacimo bazuke. Znači tenk pada u sekundi, ispališ tane i odmah van i bazku, tako i support engiji.
I onda suze po chatu, abjuzanje ovo ono, a nama super disko, mi ne plačemo da je tenk slab.