View Single Post
Staro 11.10.2025., 20:54   #699
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
To ti se zove doublethink.

Nego, nemam ja želju ni potrebu diskutirati o politici, već pričamo o privatnosti na webu. Nisam do sada primijetio da bilo tko ovdje kaže kako je chat control dobra stvar tako da ne vidim potencijal za odlaženje teme u krasan k.

Niti sam do sada vidio dječje prepirke. OK, možda je ovaj dio s "moja chat aplikacija je bolja od tvoje" malo djetinjast, ali generalno gledano chat control nije dobra ideja (za nas) i to što bi netko to mogao ne samo proglasiti legalnim već i natjerati razne nezavisne entitete da im moraju pomoći ostvariti njihove ciljeve nema veze s tom konstatacijom.

Naslov teme je "Privatnost i sigurnost podataka i korisnika" tako da bih rekao da je tema generalno pogođena. Jedan dio ljudi očekuje određenu privatnost u komunikaciji s rodbinom i prijateljima i mislim da na to imaju puno pravo. Ako gospoda žele tražiti pedofile i švercere djecom, neka prvo počiste svoje dvorište, tamo toga ima napretek.

Mkey, gle...drag si mi i nisi supak kao neki na forumu pa cu biti ljubazan. Gle nisam nigdje napisao da sam ZA to sranje niti je da je to dobro. Ali razglabat o politickim odlukama na forumu nema smisla. Drugo. Toliko ostalih sranja koje su i gora od tog zakona vec su odavno u opticaju pa nitko niti pokusava iste svrgnuti niti se buni, cak stovise vecina naroda je prihvatila to kao normu. Zbog toga mi najvise ova diskusija ide na zivac. I trece i zadnje - kao autor ove teme vec sam vise puta objasnio zasto sam otvorio istu i ide mi fakat na zivac grananje teme na nesto sto nije i nebi trebala biti.
tomek@vz je offline   Reply With Quote