Citiraj:
Autor Pupo
Imaš neki link na oglas za f20? Starci pokušavaju prodati i gnjili na njuškalu već neko vrijeme. Izgleda da je cijena kriva, pa da usporedim i korigiramo.
tnx
|
Svakakvih cijena ima (pogotovo kod "uvoznika" i zicara) ali sve zavisi od auta/opreme/kilometara i odrzavanja (redovito ljudi hoce da je sve u ovlastenom (moj je bio) ali kad ga oni kupe onda odma moze kod "Joze u garazu" tj. onda odjednom vise nije bitno da je sve u ovlastenom radjeno - Balkan

)..
Ovo ti je taj moj prodani / stari oglas (otiso je za 13800) pa usporedi.
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-120d-automatik-oglas-47174096
Sad se razmisljam da i Tricu (330d F30, Msport) stavim na oglas, tolko se malo vozim (rad od kuce) da mi vecinu vremena sjedi u garazi, a tolko mi je prirasto srcu (7 godina je kod mene) da neznam sta ako ga prodam, nesot morma imati kao drugi auto a opet sto god skuplje kupim samo "propada" lova

.
Citiraj:
Autor Pupo
Fora mi je taj i3, čini mi se da ih ima sve više, da stižu opet, nakon onog inicijalnog booma kada je izašao.
|
Tesko da ih ima vise (mozda ih samo vise primjecujes sad kad ne kostaju vise 45-50k EUR se i kupuju

) jer je proizvodnja stala 30.05.2022. kad je izasao zadnji s prizvodne trake trake.
Taj auto je bio "ispred svog vremena" (prvi je izaso 2013 i zamisli tada 45-50k eur za to malo cudo. Naravno da se nisu bas prodavali ko 'alva jer ti prvi su i bili sa upola manjom baterijom, pa odna hibridi (ReX) verzije 2015/2016 dok na kraju 2018/2019 nije izaso ovaj zadnji facelift sa full 42kW baterijom i redizajnom...).