View Single Post
Staro 18.03.2006., 11:15   #3573
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
evo da se i ja oglasim.

samo da kazem za arhivu da jako redovito citam sve na PcE forumu ali nemam volje nista komentirati jer se dosta svodi na prepisivacinu i pizdarije.

igram sa 518-kom podloga func oko dvjestotinjak kuna ona dode ali zato sa snajperom skidam ljude na udaljenosti od 2m na vise.

sto manje naravno bolje za snajperistu. na daljinu moze pogodit svaka fisa jer nema utjecaja vjetra ni tezine zrna. kad ti je netko ispred cijevi a ti gledas kroz snajper e to je onda problem.

par stvari bi rekao koje smatram vaznima.

vidim da vecina vas ovdje ima krivu teoriju o tome kakva je reakcija misa potrebna da bi se ostvario pogodak u igri.

vecina vas a za to naravno imam dokaze jer gledam vasu igru dok sam mrtav ima poprilicno velik mouse sensitivity.to je pogresno s profesionalnog gledanja igranja.

akseleracija gamerskog misa, vrijeme reakcije, odaziva i razlucivost kao produkt nedavaju brzinu misa.

svaki mis moze letit to neznaci da je mis kvalitetan.

zasto je gamerski mis skup i zasto su podloge skupe.

zato jer promjene brzine kretanja, akseleracija kod naglih promjena smjera, tocnost tumacenja kretanja po podlozi su najvaznije odlike misa.

podloge mora da reflektira sve sto joj opticki mis posalje. to je i njeno osnovno svojstvo ako njega nemate sve gubite. zato podloga mora biti AMEN pa ce vecina optickih miseva dati zadovoljavajuce rezultate.

drugo svojstvo podloge je da mora nesmije pruzati osjecaj a kamoli otpor prema kretanju misa a kod profesionalnih dvostranih podloga hrapava i glatka strana pruzaju isto trenje samo kod hrapave je drukciji feeling pa kako vam draze sto se tice efikasnosti isto je.

nakraju mozete sami zakljuciti da je vazno nanisaniti i pogoditi a ne zamahnuti i faliti te da je vasa reakcija mozak - ruka uvijek brza od najbrzeg sensitivity settinga u igri.

moj savjet vam je nabavite velike podloge i dobre miseve. smanjite sensitivity drasticno. nemogu vam reci koliko to ovisi od vase podloge i misa ali
neka vas zamah rukom preko podloge nauci slijediti svaku promjenu smjera kretanja vaseg protivnika. kad se budu prirodno ravnomjerno pomicali: on po ekranu a ona po podlozi to je tek onda pogodak.

sve ostalo je micanje nisana misem po ekranu a to je kao da u paintu pokusavate nacrtati kucu ravnih zidova sa PENCILOM.

jos nesto ima vas 50%koji ste instalirali neki cheaterski program na vase racunalo onako malo da probate sami kako to izgleda.

onda vas ima 25% koji ste rekli ma nije ovo cheat samo cu malo ma ja imam los ping pa ako sebi malo pomognem ovim onda ja ne cheatam. naravno to sebi govore pubertetlije koji sebe mogu uvjeriti u bilo sto u ovim godinama pa i da nisu kreteni.

ima vas 15% koji katkad koriste cheatove zavisno jeli gube, koga zele zajebavati i tako dalje i neki cudom misle da ja ta sranja zelim trpiti i gubiti svoje vrijeme.

tako zapamtite nesto ja sam ovdje 4 godine vec. kad se pojavi punkbuster ja cu vidjet tko se vise nepojavljuje ili tko je odustao i sljedece 4 godine nece vas more jadransko oprati.

igrao sam i unreal online i igram call of duty 2 na white tigersu svaki dan i davno sam proso dvadesetu da bi mi se neki folovi prodavali.
gospar je offline   Reply With Quote