08.10.2025., 12:05
|
|
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Juice
Posljednje dvije godine s malom sam išao u Kranjsku goru, iste sve 4. točke 
U samom mjestu ima sanjkalište. Blizu je Planica (sanjkalište, super šetanja do planinarskog doma Tamar. Staza je u snijegu pa se klince može vuč na sanjkanjama).
Pokljuka je blizu, isto super za otić gore.
Monte Lussari u Italiji je blizu, super za dnevni izlet.
Prvu godinu smo uzeli hotel na Bledu pa obilazili, drugu godini smo apartman u Kranjskoj Gori.
|
Ok super thx. Vjerujem da ste preko bookinga uzimali apartman?
Citiraj:
Autor Mommistake
Sanjkanje će u RH biti problem, jer nemaš baš snijega zadnje vrijeme, eventualno Sljeme i Platak, ali to tek kad doslovno vidiš da je zapao snijeg. I teško da ćeš naći u blizini hotel s ovim što tražiš.
Slovenija je već dobar izbor.
Ja sam ti bio u Hotelu Bohinj u zimi, bilo je snijega, blizu je Bled i Triglav, blizu je Vogel (skijalište + sanjkalište), ima all inclusive. Možeš đir oko Bohinja, možeš Đir oko Bleda, možeš hodati, možeš skijati, sanjkati se.
Bio sam i u Hotelu Soča na Bovcu, isto ok, ali se ne sjećam kakav sam paket imao. Bilo je isto snijega. Soča je predivna zimi.
Imaš Laško i Celje s svojim termama blizu, pa se popesti gore na Celjsku Koču (malo skijalište i sanjkalište).
Ako već ideš u SLO ciljaj gore oko Triglava i Soče, gore ima snijega i svega.
Ako čak i nema na Bohinju snijega, na Voglu ima 100%.
|
Da mislim da će krajnska gora biti baza i onda od tamo okolo. Obično tako funkcioniramo da iz jedne točke idemo okolo. Thx.
|
|
|