View Single Post
Staro 06.10.2025., 11:38   #40
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Na mojoj lokaciji turistička u Zyxelu UL/DL limitiran na cca 70 mbita. Isti "stari" turistički sim koji je prošle zime išao punom brzinom.
di si bio kad je grmilo prije nego sam router uzeo

Ali good news, ja sam nesto uspio.

Dakle masivni set problema, pitao sam Perplexity pro sto raditi AI je rekao da dignem TTL na 64 il 65 sa iproute, to sam naptavio i svasta nesto sam ja cackao sa tim nekim AT komadnama. Ali speed test je bio kriminalan, no bio je kriminalan na HT servere, sa HT sima, kad sam promjenio server na non ht, čak non HR, očepilo, prosjek nekih 400 mbps jucer cijeli dan danas nastavljam testirati. Rekord je bio 720, steam download i torrenti(legalni ubuntu torrent ddd) su udrili u cca 60MB/s nadam se da ce ovako ostati.

Žao mi je što ne mogu reći što sam točno sve napravio, i jeli to imalo ikakve veze. Mjenjao sam i kabele isvašta nešto, no očito je nešto u nekom trenutku pomoglo, no zbog throtlanog HT speed testa na HT infrastrutkuru, točan trenutak nisam mogao procijeniti.

Još ću dva dana testirati cijeli dan shvakih satak, i onda mijenjam a1 5g sa ht ko glavnu mrezu, ali jos cu zadrzat a1 do daljnjeg.
OuttaControl je offline   Reply With Quote