Citiraj:
Autor Thermaltake
Jedino na mom doma PCu mi se nije htjelo upgrejdat. Probao dism sfc scannow pocistio temp software distr. folder i dalje ista greška nakon šta dođe do 60% restarta i undoing changes, a sve radi normalno inače, ne kužim kaj mu je.
Laptopi i par drugih PC-eva je prošlo upgrade uredno.
|
Pisat će ti u logovima zašto je napravio rollback, izguglaj, ne sjećam se više kako se zove folder u kojem budu logovi propalog upgradea. Ali npr ovisi o hrpi gluposti, a najčešći problem su ti neki stari driveri koji ga zezaju.
Citiraj:
Autor Promo
Standardi su se promjenili. Kakav god win11 bio, tesko je ocekivati da novi OS radi ok na HDD-u. A koliko je vremena proslo odkako je win7 izasao, ja sam tada koristio XP (koji je tada bio mladji za 2 godine nego win10 danas), MSN messenger i winamp. Kupovao BUG, citao ga na predavanjima na fakultetu i uspio nagovoriti BUG ekipu da pokrenu BUG forum. Feel old yet?
|
Nisi ti skužio njegov sarkazam. Feel ____ yet?
Na crtu ubaci štogod misliš da je prikladno.
A Demon je brutalan, on strimlajna službene prozore da rade brže nego ikada i leti odmah na 25h2 upgrade...nekako mi je čudna ta priča....ili ta ekipa koju održava ne kuže ništa, ali su zato bliding eđ...nagalsak na bliding.
Jedini pravi savjet IMHO je ovaj da je clean install najbolja opcija. Ali u poslovnom svijetu to ne ide...