Tema: Vic dana!
View Single Post
Staro 18.03.2006., 01:01   #21
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Teenagerica stradala u prometnoj nesreći, i leži u bolnici. Pita njen otac doktora:
-Doktore, kako je?
-Pa, do kraja života će jesti na cjevčicu, neće moći pričati, neće se pomicati...
Otac tužno uzdahne, i zaplače.
Doktor:
-A, sprdam te, stari, umrla je!!

Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera. Ispod stabala jabuka i bresaka je postavio vrtne klupe i stolove. Perfektno za piknik. Jezero je bilo uređeno i idealno za plivanje.

Jedno popodne, odlučio je pogledati je li sve u redu i ima li zrelog voća koje bi mogao pobrati. Uzeo je veliko vedro i krenuo prema jezeru.

Prvo je čuo hihot ženskih glasova, a kad se približio obali vidio je grupu djevojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru.

Kad su ga primijetile, sve su uronile u vodu do vrata.

Jedna od djevojaka je povikala: "Nećete ništa vidjeti. Ne izlazimo vani dok ste vi tu !"

Starac odgovori: "Nisam ja vas došao gledati kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode". Pokazao im je vedro i rekao: "Samo sam došao nahraniti krokodile!"

Pouka: I starci mogu brzo misliti!

Pričaju gluhi i glupi:
Gluhi: Koliko je 4+4?
Glupi: 7?
Gluhi: Ha,ha nos ti posran!

Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu. Poslije večere svaki par podje u svoju sobu. Ujutro, na doručku nađoše se muškaci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treći sa slomljene obje noge.

Pitaju prvog šta mu se desilo, a on im kaže:
- Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se krešemo, završimo, i ja refleksno iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i pravo u oko!

Drugi će:
- Ma slična stvar. Došli u sobu, obavili posao, ja refleksno izvadim 100 eura kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem pravo u zid!

Treći priča:
- Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se krešemo, kad usred radnje neko zakuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne: ''Jao muž'', a ja budala pravo kroz prozor!
rendula je offline   Reply With Quote