Tema: Automobili
View Single Post
Staro Jučer, 13:25   #83939
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Reći ću ti za dvije godine. Ali vjerujem da je zimski ili ljetni UHP kinez vrlo vjerojatno bolji od Premium cjelogodišnjih, ali za upola manje para. OK, pušim lovu na zamjenu. Da ih vozim 2 sezone po 6 mjeseci i kupim druge izjednačit ću se cjenovno sa premium ljetnim ili zimslim. Ali ja ću vozit nove Kineske UHP za koje vjerujem da će biti bolje od 2 godine starih premium guma.
To je moje mišljenje i naklapanje. Loša iskustva sam imao do sad sa Sava Eskimo, Sava Efecta i Kumho nešto koje su bile plastikaneri. Ove Savine su bile jako loše po mokrom. Makar su znale i po suhom proklizat.
I u EU se rade dobre i loše gume. Tak i kinezi rade dobre i loše gume. Skuplje i jeftinije. Samo kaj je skupa kineska u po cijeni kao EU jeftina.
Dok god imam dimenzije guma koje ne koštaju 200+ € komad svake 2 god idu nove cjelogodišnje, naručene cc3 nakon 2x 2god cc2.
Za tu malu razliku u cijeni i veću komociju (skladištenje + zamjena šlapa) i obzirom na zime zadnjih x godina ne znam može li biti bolje od ovog

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Samo čekaj kad sa cjelogodišnjima naletiš na poledicu
Slušao sam te priče, pa snijeg, pa bljuzga, pa ______. Prošao zadnje 3 god zimske uvjete na skijalištima (i put do tamo) i niti jednom nisam požalio što nemam zimske.

Da su ljetne bolje od cjelogodišnjih po ljeti, jesu, da su zimske bolje od cjelogodišnjih po pravim zimskim uvjetima, jesu.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote