View Single Post
Staro 04.10.2025., 09:52   #2533
Deamon101
Registered User
Moj komp

Deamon101's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ja se više ni ne usudim napisati da windowsi 11 kod mene rade bez greške i brzo, potpuno stabilno. Niš nisam optimizirao, verzija za seljake.
Disklejmer, pitpuni sam laik i neznalica, samo tiho i ponizno iznosim svoje viđenje
I kod mene kao i na svim računalima koje sam do sada postavio sa tim operativnim sustavom.
Osobno sam i dalje na Windows10, ali nažalost support je takav kakav je i mora se krenuti naprijed.
Realno za običnog korisnika neće se puno toga promijeniti. Office ostaje više manje kakav je, ikone ko ikone su tu za pristup zajedničkim mapama i slično, mislim da tranzicija sad na jesen vjerojatno neće biti bolna i teška kako sam zamislio.
Ima nešto i u psihologiji, te kada se korisniku predstavi novi OS kao nešto najmodernije i najnovije tada i on to obično gleda očima sa više optimizma.

Nego vidim da je 30.9 i službeno 25H2 pušten, propustio sam to. Vidim da ću morati to integrirati pa vidjeti jel se što pošeremetilo kod deploymenta pa izgladiti ako je. Ne vidim neke posebne značajke i slično za sada.
https://learn.microsoft.com/en-us/wi...se-information
https://learn.microsoft.com/en-us/wi...1-version-25h2
Nego ako budu baš forsirali ovaj Copilot morat će se to maknuti, ne znam bi li imali ikakve koristi od toga, ali tko zna. Za sada samo neki korisnici su krenuli u edukaciju za isti. Neki misle da će to poboljšati poslovne procese, sumnjičav sam, ali tko zna.

Nego, ovo nisam ni spomenuo. Puštamo i testiramo, za sada, upgrade sa win10 na win11 preko sccm-a, doduše obzirom na broj modela često ima bluescreenova dok se ne uspije. Trenutno smo malo zapeli tu, ali mislim da će se izgladiti sa vremenom. Nije još na masovnoj skali, ali pretpostavljam da ćemo tako odraditi većinu, recimo 50 po 50, tjedno recimo. Tu će možda biti šokova za određene korisnike, pogotovo one starije dobi.

nego offtopic, ako sam nekog uvrijedio ispričavam se, nekad znam biti malo sadista, nemojte zamjeriti.

Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 04.10.2025. u 10:23.
Deamon101 je offline   Reply With Quote